Over Grimbergen Installaties

Installatiebedrijf Grimbergen Installaties bestaat al meer dan 250 jaar. De reparatie van ploegen en eggen heeft plaats gemaakt voor moderne klimaatinstallaties. Van een kleine smid is Grimbergen Installaties uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met Rijnsburg als thuisbasis.

Oud, maar niet verouderd

In september 2004 heeft de achtste generatie het roer over genomen. Thijs en Rob Grimbergen laten de oude onderneming niet verouderen. "Met de tijd meegaan", is het motto. Het personeel krijgt intern alle mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. Door opleidingen te "sponsoren", investeert Grimbergen Installaties ook in het opleiden van nieuw jong personeel.

Vooruitstrevend

Grimbergen Installaties staat alom bekend om service, aandacht en kwaliteit. Onderhoud en renovatie van bestaande installaties, met het oog op duurzaamheid, is heden ten dagen een van de speerpunten. Het vooruitstrevende karakter komt duidelijk naar voren in het opvallende pand op industrieterrein Klei-Oost. Grimbergen Installaties heeft vanuit deze plaats voldoende ruimte om te kunnen groeien en de positie in de Duin- en Bollenstreek te verstevigen.

 

 

Nieuws