MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

"Wie goed doet, goed ontmoet" is een Nederlands spreekwoord welke binnen de organisatie Grimbergen Installaties van oudsher al heel vaak is gebruikt. Eigenlijk is dit de voorloper op wat tegenwoordig zo mooi Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen of duurzaam ondernemen wordt genoemd.

Veel verenigingen en instellingen waar medewerkers of relaties van Grimbergen Installaties actief zijn worden ondersteund. Ook met het ontwerp van ons onderkomen is goed rekening gehouden met de “P” van People. Onze medewerkers zijn immers ons grootste kapitaal!
Binnen ons vakgebied krijgt de “P” van Planet tegenwoordig steeds meer aandacht. Duurzame installatie oplossingen zijn steeds beter toepasbaar en bespreekbaar met de eindgebruiker.

Hieronder het logo van de Naivasha Childeren Shelter in Kenia. Een tehuis voor jongens die wees zijn en hier tot hun achttiende mogen blijven wonen. Sinds 2004 hebben wij er, onder andere met medewerking van onze relaties, diversen zaken weten te realiseren. Deze zaken worden ook met medewerking van Grimbergen Installaties in stand gehouden. Tevens hieronder een greep uit een aantal sportverenigingen die wij al heel wat jaren middels sponsoring een warm hart toedragen.

naivasha.jpg

Grimbergen Installaties draagt de volgende sportverenigingen een warm hart toe:

 • Hockeyclub Catwyck
  hccatwijck.png
 • Basketballvereniging Grasshoppers
  grasshoppers.png
 • Voetbalvereniging Rijnsburgse Boys
  RijnsburgseBoys.gifRijnsburgseBoys.gifRijnsburgseBoys.gif
 • Voetbalvereniging Quick Boys
  quick-boys.gif
 • Voetbalvereniging Katwijk
  Logo-vv-katwijk.gif
 • Voetbalvereniging FC Rijnvogels
  rijvogels.gif

Nieuws